Wooncomplex Krakusa 8

Krakau, Polen

Wonen in een oud weeshuis dat is gerenoveerd in moderne lofts en studio’s in een prachtig stukje Krakau.
Recent hebben wij 17 appartementen en een commerciële unit aangekocht in een oud weeshuis, dat transformeert in prachtige appartementen en lofts! De appartementen worden luxe afgewerkt en bevinden zich op loopafstand van tram- en metrolijnen waarmee het prachtige stadshart binnen 15 minuten te bereiken is.

Details

Na afronding van de bouwwerkzaamheden zijn de appartementen voorzien van moderne keuken, badkamer en inventaris. De appartementen worden verhuurd met een minimum huurperiode van 1 jaar. De 17 lofts en studio’s zijn verdeeld over een voorhuis en een achterhuis en hebben woonoppervlaktes van 29-55 m².

Ligging

Het wooncomplex wat zich op Krakusa 8 bevindt, ligt tussen de zuidoever van de Wisla en het Bednarskiego Park in Krakau. In de directe nabijheid van het complex bevinden zich verschillende supermarkten, horecagelegenheden, recreatieve voorzieningen en toeristische attracties.

Bereikbaarheid

Zowel het centrum van Krakau als het centraal station van de stad zijn eenvoudig binnen 15 à 20 minuten te bereiken met het nabijgelegen openbaar vervoer.

Het beheer van dit complex wordt uitgevoerd door onze lokale partner Leach & Lang.

17 moderne studio's en lofts
Volledig gemeubileerd
Uitstekende bereikbaarheid

Kenmerken

Oppervlakte 29-55 m²
Kamers 2
Slaapkamers 1
Status beschikbaar
Huurprijs vanaf 1.600-2.900 PLN zloty per maand
Afwerking gemeubileerd
Krakusa 8, 33.332 Krakau, Polen

Meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact op via het contactformulier.