Vorm_Victor_over ons_internationale scope

Internationale scope in wonen

Bij Van der Vorm Living vind je alle huurwoningen van Van der Vorm Vastgoed. Wij zijn actief in vijf landen. Wij bieden prachtige woonkansen met 1500 woningen en appartementen in de mooiste steden van Nederland, Polen, Engeland, België en Frankrijk.

Focus op duurzame kwaliteit

Onze woningen zijn allemaal van recente bouwjaren en/of recent gerenoveerd. We streven naar hoge standaarden in bouwkwaliteit, uitstraling, wooncomfort en service. Door samenwerking met kwalitatieve partners bieden we huurders alle service en ondersteuning bij vragen, opmerkingen of problemen. Maar we zijn ook zelf bereikbaar en aanspreekbaar als zaken niet naar wens zijn, of niet naar wens worden opgelost.

Wonen doe je niet alleen

Als woningeigenaar en verhuurder willen we graag ook iets toevoegen: de mogelijkheid om met buren en medebewoners meer en beter contact te krijgen en te onderhouden. Een verrijking van het sociale leven van onze huurders. Dat is belangrijk.

Steeds vaker voegen we daarom ontmoetingsmogelijkheden toe aan onze wooncomplexen, zoals gezamenlijke woonkamers, werkruimtes, sportfaciliteiten en moestuinen. Ook werken we aan digitale oplossingen waarmee we de band met onze huurders en huurders onderling kunnen versterken. Bijvoorbeeld met de komst van onze digitale huismeester. Dat is niet alleen een online platform voor direct contact, service en onderhoud, maar ook voor contact onderling.

Duurzaamheid van nature

Ons woningbezit is van recente bouwjaren en dit is een bewuste keuze. We werken aan een 100% duurzame vastgoedportefeuille. Inmiddels heeft 85% van onze woningen een A-label. We werken hard aan de verdere verduurzaming.

Een betrokken onderneming

We opereren met een gedreven en groeiend team van meer dan 30 medewerkers vanuit Rotterdam. Zij werken niet alleen in een familiebedrijf, maar ook in een compacte, wendbare en vriendelijke organisatie met mooie ambities voor de toekomst. Er blijft altijd ruimte voor kwaliteit.