Maisonnette De Gaard

Utrecht, Nederland

Tot 2020 heeft een herontwikkeling van het gebeid rond De Gaard plaatsgevonden. Vele winkels, horecagelegenheden, voorzieningen en openbare ruimtes zijn aan De Gaard toegevoegd. Door deze make-over komt u te wonen in een modern, geheel vernieuwd gebied!

Ligging

De woningen van dit complex bevinden zich boven het winkelcentrum De Gaard, in de vriendelijke wijk Tuindorp. In een rustige woon-werkomgeving bent u op deze locatie voorzien van de faciliteiten die uw leven comfortabel maken. U woont letterlijk boven uw dagelijkse boodschappen en dichtbij Griftpark (met kinderboerderij) en de Voorveldse Polder waar u uw groene hart op kunt halen. Voor fysieke activiteit kunt u terecht in Sportpark Vondel. Het centrum van Utrecht is makkelijk en snel bereikbaar.

Details

De maisonnettes bestaan uit twee verdiepingen met 3 of 4 slaapkamers. Alle woningen hebben ruime lichtinval en een eigen balkon. Diverse woningen zijn reeds gerenoveerd en voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer en nieuw toilet. In de kelder is beschikking over bergruimte.


Bereikbaarheid

Rondom het gehele winkelcentrum is gratis parkeergelegenheid. De bereikbaar is goed: De Gaard ligt tussen doorgaande wegen. Ook is er ruim openbaar vervoer, er stoppen verschillende busverbindingen rondom het winkelcentrum.

Moderne maisonnette met veel lichtinval
Vernieuwd gebied met veel voorzieningen
Luxe keuken en badkamer

Kenmerken

Oppervlakte 80 m²
Kamers 4
Slaapkamers 3
Buitenruime ja
Huurprijs € 1325 p.m.
Indicatie servicekosten € 75 p.m.
Parkeerplaats ja
Huisdieren toegestaan ja
Obbinklaan / Valetonlaan, 3571 NJ / 3571 NA, Tuindorp, Utrecht, Nederland

Meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact op met Verra Makelaars, of stuur een bericht via het contactformulier.