Appartementen Molenbeekstraat

Amsterdam, Nederland

Omschrijving

Deze drie charmante appartementen zijn gelegen in de chique Rivierenbuurt van Amsterdam Zuid. Het gebouw stamt uit 1930 en is voorzien van authentieke details.

Details

De 3- en 4-kamerappartementen zijn tussen 70 en 115 m² en opgeleverd met een hoogwaardig afwerkingsniveau. De instapklare appartementen zijn voorzien van een luxe keuken en badkamer met alle benodigde voorzieningen. Sommige appartementen hebben een tuin, andere een terras.

Ligging

De appartementen zijn gelegen in Amsterdam Zuid. Op loopafstand bevindt zich een ruim aanbod aan winkels voor de dagelijkse (en andere) boodschappen. In de buurt zitten vele goede voorzieningen zoals scholen, kinderopvang en sportverenigingen.

Bereikbaarheid

In een paar minuten is centrum van Amsterdam bereikt op de fiets. Openbaar vervoer als bus, trein en tram is eveneens op korte afstand. Op slechts twee minuten rijden liggen ook de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10). Op de openbare weg geldt betaald parkeren en parkeren middels een vergunningensysteem.

Goede ligging in Amsterdam Zuid
Karakteristieke jaren 30-bouw
Hoogwaardig afgewerkt authentieke details

Kenmerken

Oppervlakte van 70 m² tot 115 m²
Kamers 3 - 4
Slaapkamers 2 - 3
Huurprijs € 1600 - € 2500 p.m.
Servicekosten € 25
Buitenruimte tuin of terras
Molenbeekstraat 29, 1078 XB, Amsterdam, Nederland

Meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact op met Jacobus Recourt Makelaars. Of stuur een bericht via het contactformulier.

Jacobus Recourt Makelaars 070 - 3646801 info@recourt.nl www.recourt.nl