Driekamerappartement Schielandtoren

Rotterdam, Nederland

Iedere dag een eersteklas panorama-uitzicht? Wonen daar waar het gebeurt? Wonen in stijl? Dat kan in deze droomappartementen in de 106 meter hoge Schielandtoren.

Ligging

De Schielandtoren ligt aan de Bulgersteyn, een zijstraat van de Coolsingel. Dit is hartje Rotterdam. De Koopgoot is de kelder, take-away koffie naast de voordeur, boodschappen doen in de Markthal, talloze lunchrooms en restaurants vlakbij, gezellig borrelen uit werk en talloze sportfaciliteiten in de omgeving. Wanneer je woont in de Schielandtoren is dit de realiteit!

Details

De Schielandtoren is 106 meter hoog en telt 32 woonlagen. Het gebouw is ontworpen door de bekende architect Pi de Bruijn met het idee dat ieder appartement een fantastisch uitzicht moest hebben. Dit is dan ook waar ieder appartement over beschikt: een eersteklas panoramabeeld van Rotterdam. Er zijn 109 schitterende appartementen in verschillende woningtypen. Ieder appartement heeft een efficiënte indeling met 2 of 3 slaapkamers.

Kenmerkend voor alle appartementen is het hoge afwerkingsniveau: wonen in stijl. Dit is terug te vinden in de keuken met aanwezige inbouwapparatuur, een luxe badkamer met ligbad en aparte douchecabine en de verwerking van hoogwaardige materialen. Er is de mogelijkheid om parkeerplaatsen te huren in de aangrenzende parkeergarage.

Gemeubileerde verhuur

Rotterdam is inmiddels een stad geworden met internationale allure, waar het aangenaam vertoeven is. Internationale bedrijven vestigen zich steeds vaker in de stad. Voor de medewerkers van deze bedrijven bieden wij luxe, compleet gemeubileerde appartementen zodat de overgang en het verblijf in Rotterdam zo aangenaam mogelijk is.

Veilig wonen

Comfortabel wonen is veilig wonen. De Schielandtoren heeft dan ook een gesloten entree met portiekontsluiting middels een eigen video-installatie. Zo zie je altijd wie er voor de deur staat voordat je opendoet.

Bereikbaarheid

De Bulgersteyn is goed bereikbaar vanuit alle richtingen, er is directe toegang tot diverse uitvalswegen. Verbinding met het openbaar vervoer is uitstekend: bus, tram, metro en trein liggen op loopafstand.

Panoramisch uitzicht over Rotterdam
Luxe appartementen midden in het centrum
Comfortabel en veilig wonen

Kenmerken

Oppervlakte 98 m²
Kamers 3
Slaapkamers 2
Huurprijs € 1.595 p.m.
Indicatie servicekosten € 98 p.m.
Afwerking gestoffeerd
Parkeerplaats ja
Bulgersteyn 7023-7327, 3011 AB, Centrum, Rotterdam, Nederland

Meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij Verra Makelaars op telefoonnummer 010 - 3332181, of stuur een bericht via het contactformulier.