Vierkamerappartement Tweede Hugo de Grootstraat

Amsterdam, Nederland

Stads wonen op een Amsterdamse toplocatie in een aantrekkelijk appartement? Dan hebben wij het thuis wat je zoekt.

Ligging

Het complex aan de Tweede Hugo de Grootstraat beschikt over de twee belangrijkste usp’s: het heeft fraaie appartementen en het is gelegen op een toplocatie. De Tweede Hugo de Grootstraat is een bruisende straat met alle voorzieningen die het leven comfortabel maken. Een supermarkt (Dirk), diverse winkels, horeca en frequente verbindingen met het openbaar vervoer (tram en bus) zijn voor de deur aanwezig. Het appartementencomplex ligt op loopafstand van de gezellige Jordaan en het stadscentrum.

Details

Dit gebouw telt 40 appartementen, hiervan zijn 26 appartementen bestaande bouw en 14 appartementen nieuw opgeleverd in 2013. Het dak beschikt over een plantenbedekking van sedum. De appartementen hebben alles wat van een moderne woning verwacht mag worden: gebouwd met het oog op hoog comfort, veel ruimte en luxe afwerking met design producten. Zo zijn de badkamer en toilet afgewerkt met Villeroy en Boch en is de keuken voorzien van Atag inbouwapparatuur. Het gebouw heeft een afgesloten parkeergarage. In combinatie met een appartement kan een parkeerplek gehuurd worden.

Veilig wonen

Veiligheid is een belangrijk onderdeel van woonplezier. Wij willen dat je je prettig voelt in ons complex en gerust kunt wonen. De entreehallen van deze woningen zijn dan ook voorzien van portiekontsluiting met intercom. Alle appartementen beschikken over een eigen, afgesloten berging. Ook de parkeergarage is afgesloten.

Bereikbaarheid

Het appartementencomplex is direct te bereiken vanaf ringweg A10 via stadsroute S105. Er zijn vele verbindingen met het openbaar vervoer, zowel bus als tram.

Stads wonen vlakbij Jordaan
Veel lichtinval luxe afwerking
Veilig wonen eigen parkeerplaats

Kenmerken

Oppervlakte 95 m²
Kamers 4
Slaapkamers 3
Huurprijs € 2042 p.m.
Indicatie servicekosten € 70 p.m.
Afwerking gestoffeerd
Parkeerplaats eigen parkeerplaats
Huisdieren toegestaan ja
Bijzonderheden energie label A+
Tweede Hugo de Grootstraat, 1052 LB, Frederik Hendrikbuurt , Amsterdam, Nederland

Meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht op bij onze partner Jacobus Recourt Makelaars via telefoonnummer 070-3646801, of stuur een bericht via het contactformulier.

Jacobus Recourt Makelaars 070-3646801 info@recourt.nl www.recourt.nl