Maisonnette Torenmolen

Leiden, Nederland

Direct uitgebreid kunnen winkelen en om de hoek in het groen wandelen? Wonen op hoogte in een ruimtelijke woning? Welkom in de Torenmolen!

Ligging

Wooncomplex de Torenmolen is gelegen in Merenwijk, de meest noordelijke woonwijk van Leiden. Merenwijk heeft dé eigenschappen die een leefomgeving zoveel aangenamer maken. De Torenmolen grenst aan winkelcentrum Kopermolen, met twee grote supermarkten. Ook vindt u hier meer dan 40 landelijke, regionale en lokale winkels. Wekelijks is er ook een markt!

Merenwijk is ingericht met autoluwe woonerven, veel doodlopende straten en speelpleinen: een kindvriendelijke buurt.
Even lekker naar buiten? Het zuidelijke gedeelte van Merenwijk wordt afgesloten met een groene zone met o.a. volkstuinen en een groot sportpark. Het grote wijkpark ligt op 4 minuten lopen. Hier kunt u een stevige wandeling maken. Het centrum en centraal station van Leiden liggen op 10 minuten fietsafstand.

Details

De Torenmolen is een architectonisch complex bestaande uit 16 verdiepingen met 77 woningen die variëren in type en grootte. Zo zijn er maisonnettes en appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Alle woningen zijn ruim opgezet en beschikken over een grote keuken en luxe badkamer met ligbad, gescheiden toilet en een groot balkon. Hoe hoger u woont, hoe weidser uw uitzicht!

Bij iedere woning hoort een eigen bergruimte die gesitueerd is op de 1e, 2e, of 3e verdieping. De woningen zijn voorzien van stadsverwarming. De keukens beschikken over een aansluitpunt voor elektrisch koken. Diverse woningen zijn gerenoveerd en voorzien van een nieuwe luxe keuken, badkamer en toilet. Het complex heeft een privé parkeergarage. Bij de huur van uw woning is een parkeerplaats inbegrepen.

Bereikbaarheid

De Torenmolen ligt centraal tussen rijkswegen A4 en A44 en is dus een ideale locatie voor forensen die werken in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer heeft u goede verbindingen. Er gaan verschillende buslijnen langs de Kopermolen die u om het kwartier direct verbinden met station Leiden Centraal.

Kindvriendelijke wijk vlakbij het park
Ruim en modern wonen met een fijn terras
Eigen berging en parkeerplaats

Kenmerken

Oppervlakte 91 m²
Kamers 3
Slaapkamers 2
Buitenruime ja, terras
Huurprijs € 1295 p.m.
Status beschikbaar
Indicatie servicekosten € 70 p.m.
Afwerking gestoffeerd
Parkeerplaats eigen parkeerplaats
Huisdieren toegestaan ja

Plattegronden

Torenmolen / Rosmolen, 2317 NW / 2317 PL, Merenwijk, Leiden, Nederland

Meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij onze partner Jacobus Recourt Makelaars op telefoonnummer 070-3646801 of stuur een bericht via het contactformulier.

Jacobus Recourt Makelaars 070-3646801 info@recourt.nl www.recourt.nl