Studio Hubertustoren

Den Haag, Nederland

Luxe, ruimte en rust voor de natuurliefhebber die de stad niet uit wil. Dat is wonen in de Hubertus Toren in Den Haag!

Ligging

Deze luxe woontoren ligt in de statige wijk Benoordenhout waar u rust kunt vinden door brede toegang tot de natuur. U woont vlakbij park Duinbos, het Haagse bos, de Scheveningse Bosjes en natuurlijk het strand van Scheveningen. Op loopafstand is er rond de Van Hoytemastraat een winkelgebied met zo’n 60 gespecialiseerde winkels. Sportliefhebber? Opvallend zijn de vele sportfaciliteiten die deze buurt rijk is: tennis, golf, hockey, voetbal, fitness, cricket en rugby behoren tot de mogelijkheden.

Details

Het complex is opgebouwd uit 13 verdiepingen met luxe woningen die variëren van 2- tot 4-kamerappartementen. Uiteraard is er een liftinstallatie en er is gratis WiFi door het hele gebouw. Diverse appartementen zijn voorzien van een overdekt balkon, terras en/of een eigen kelderbox. Alle appartementen zijn voorzien van fraai parket of laminaat en een luxe keuken. Diverse appartementen zijn gemeubileerd te huur. U heeft uw eigen privé parkeergarage in de kelder van het complex.

Veilig wonen

Niet alleen een fijn appartement en een mooie omgeving zorgen voor woonplezier. Veilig wonen is net zo belangrijk. Dit wooncomplex heeft een gesloten entree met portiekontsluiting middels intercom. De toegang tot de parkeergarage en de kelderboxen is uiteraard ook afgesloten.

Bereikbaarheid

De Hubertus Toren is goed bereikbaar. Het ligt vlakbij de N44 met toegang tot rijkswegen A12 en A4. Op loopafstand vindt u verschillende busverbindingen.

Appartement studio in de wijk Benoordenhout
Luxe gemeubileerd inclusief balkon
Rust en ruimte voor natuurliefhebbers

Kenmerken

Oppervlakte 40 m²
Kamers 2
Slaapkamers 1
Buitenruime Ja
Huurprijs € 900 p.m.
Indicatie servicekosten € 120 p.m.
Afwerking gemeubileerd
Parkeerplaats eigen parkeerplaats
Huisdieren toegestaan ja

Plattegronden

Van Hogenhoucklaan, 2596 TC, Benoordenhout, Den Haag, Nederland

Dit complex wordt beheerd door onze partner MVGM. Meer weten over dit complex? Bel voor vragen telefoonnummer 010-2294700 of stuur een bericht via het contactformulier. U kunt ook contact opnemen met Jacobus Recourt Makelaars (Den Haag).

Jacobus Recourt Makelaars 070-3646801 info@recourt.nl www.recourt.nl