Driekamerappartement Groenehof

Utrecht, Nederland

Uniek en modern wonen midden in de oude binnenstad van Utrecht? Dat is wonen in wooncomplex Groenehof, gelegen aan de Groenestraat.

Ligging

Gesitueerd in het geliefde Museumkwartier, de oude binnenstad van Utrecht, is Groenehof een unieke locatie. Omgeven door karakteristieke panden, diverse musea, talloze restaurants, winkels en Park Lepelenburg woon je waar het leeft.

Details

Wat is wonen in Groenehof? Groenehof is een schitterend binnenstedelijk project waarbij een kleine woonoase midden in het centrum van de stad is gecreëerd. De look & feel van Groenehof is industrieel en natuurlijk, door de combinatie van moderne materialen en veel hout. Het complex bestaat uit grondgebonden woningen met een tuin en verschillende, bovenliggende appartementen. Groenehof beschikt over een eigen binnenhof met een gemeenschappelijke tuin, zodat iedere woning een rustige zijde heeft.

Er zijn 2- of 3-kamerappartementen met verschillende keukentypen. Iedere woning is efficiënt ingedeeld en heeft een hoog afwerkingsniveau waarbij hoogwaardige materialen zijn gebruikt. Alle hebben een luxe badkamer met ligbad, een apart toilet en inpandige berging. Onder het complex bevindt zich een eigen parkeergarage.

Bereikbaarheid

Er zijn goede verbindingen voor woon- en werkverkeer. Om de hoek is een bushalte en treinstation Maliebaan is op loopafstand.

 

Moderne woonoase in centrum Utrecht
Hoogwaardige afwerking eigen parkeergarage
Luxe badkamer gemeenschappelijke tuin

Kenmerken

Oppervlakte 71 m²
Kamers 3
Slaapkamers 2
Buitenruime ja
Huurprijs € 1425 p.m.
Indicatie servicekosten € 63 p.m.
Afwerking gestoffeerd
Parkeerplaats € 155 p.m.
Huisdieren toegestaan ja
Groenestraat 6-90, 3512 PV, Museumkwartier, Utrecht, Nederland

Meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact op met Jacobus Recourt Makelaars of stuur een bericht via het contactformulier.

Jacobus Recourt Makelaars 070 - 3646801 info@recourt.nl www.recourt.nl