Driekamerappartement De Gaard

Utrecht, Nederland

Ligging

Deze zeer nette woningen aan de Valetonlaan bevinden zich in de geliefde wijk Tuindorp. De woningen zijn zeer gunstig gelegen, in de directe nabijheid van scholen, winkelcentrum De Gaard, openbaar vervoer en de oostelijke uitvalswegen. Tuindorp is een kindvriendelijke wijk met diverse scholen, kinderopvangcentra en speelplaatsen. Tot 2020 heeft een herontwikkeling van het gebeid rond De Gaard plaatsgevonden. Vele winkels, horecagelegenheden, voorzieningen en openbare ruimtes zijn aan De Gaard toegevoegd. Door deze make-over komt u te wonen in een modern, geheel vernieuwd gebied!

Details

Dit 3-kamerappartement ligt boven winkelcentrum de Gaard waar u terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen. De wijk Tuindorp is ideaal voor starters op de woningmarkt.

Indeling

Begane grond: Centrale hal met bellentableau en brievenbussen. Hier bevindt zich de toegang tot de lift, het trappenhuis en de bergingen.

Etage: De hal komt uit op vrijwel alle ruimtes in huis: de keuken, woonkamer, beide slaapkamers en de doucheruimte. De indeling van het appartement is als volgt. Eerst treft u de doucheruimte aan. Deze is voorzien van een douchecabine en wastafel, alsmede de aansluitingen voor de wasmachine en de boiler. Aan de doucheruimte grenst de kleine slaapkamer (8 m²). Vervolgens loopt u langs het toilet richting de grootste slaapkamer (11 m²). De woonkamer (ruim 34 m²) grenst aan het balkon.

 

In de kelder heeft u een eigen (fietsen)berging. Parkeren kan in de directe omgeving, tegenwoordig is het gebied rondom winkelcentrum De Gaard echter wel een betaald parkeren gebied. In de nabije omgeving kunt u de auto nog wel kosteloos parkeren.

 

* De bewoner dient zelf te zorgen voor een boiler. Deze kan worden gehuurd via bijvoorbeeld Eneco. Dit zit niet inbegrepen bij de huur.
Bij het gaan huren wordt er één maand WBS in rekening gebracht.

Modern appartement in geliefd Tuindorp
Kindvriendelijke wijk ideaal voor starters
Eigen berging voor de fietsen

Kenmerken

Oppervlakte 75 m²
Kamers 3
Slaapkamers 2
Buitenruime ja
Huurprijs € 1295 p.m.
Indicatie servicekosten € 75 p.m.
Parkeerplaats ja
Huisdieren toegestaan ja

Plattegronden

Obbinklaan / Valetonlaan, 3571 NJ / 3571 NA, Tuindorp, Utrecht, Nederland

Meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact op met Verra Makelaars, of stuur een bericht via het contactformulier.