Tweekamerappartement, Parc Fontaine

Eindhoven, Nederland

Omschrijving

Wonen in Parc Fontaine betekent thuiskomen in Eindhovens groene hart. Direct aan het lommerijke Stadswandelpark zijn hier, aan de Le Sage ten Broeklaan, drie woontorens met luxe appartementen en penthouses gerealiseerd.

 

Ligging

De markante witte gebouwen zijn gelegen aan een autovrije fiets- en wandelboulevard, waardoor u direct het Stadswandelpark inloopt. Het park wordt als het ware verlengd tot aan de achterzijde van Parc Fontaine, door de exclusief ontworpen achtertuin. Hiermee worden de gebouwen ook daadwerkelijk onderdeel van het park en heeft u uitzicht op het groen.

Details

De 39 luxe appartementen in Parc Fontaine variëren in oppervlakte van circa 82 m² tot 129 m² en zijn gelegen in gebouw Betula en Tilia. Het gebouw en de balkons zijn zodanig gesitueerd dat u optimaal kunt genieten van de zon en het mooie uitzicht over het Stadswandelpark. Alle appartementen beschikken over een zonnig gelegen terras of balkon op het zuiden of zuidwesten. Door de fraaie situering van de gebouwen is er eveneens sprake van optimale privacy. Onder het gebouw is een ruime stallingsgarage gesitueerd met voldoende parkeergelegenheid voor uw auto, alsmede voor ieder appartement een privéberging. Het dak van de stallingsgarage zal onder architectuur worden aangelegd en als privétuin fungeren voor de drie woontorens. De privétuin is ontworpen door tuinmeester Fons Linders uit Nuenen en zorg ervoor dat de fraai aangelegde tuin als het ware integreert met het Stadswandelpark.

 

Aan de voorzijde zullen de woontorens enigszins opgetild worden van het straatniveau. Door de appartementen op de begane grond circa 70 cm boven het maaiveld te situeren wordt er extra privacy en veiligheid gecreëerd. Samen met de natuurlijke afscheiding van de fiets- en wandelboulevard en het hekwerk met begroeiing aan de privétuin zorgt dit voor een prettig en veilig leefklimaat.

 

De link naar het park vindt u ook terug in de naamgeving van het project en de drie gebouwen. Frans Fontaine was van 1953 tot 1983 hoofd van de plantsoenendienst bij de gemeente Eindhoven en dus verantwoordelijk voor het Stadswandelpark. De drie appartemententorens dragen de namen Betula, Tilia en Robinia: de Latijnse namen voor bomen die we terugzien in het park, namelijk de berk, linde en acacia.

 

In het gebouw Betula en Tilia komen in totaal 39 huurappartementen in de prijsklasse € 1.700 per maand tot € 2.905 per maand.

Heerlijk wonen direct aan het park
Onder architectuur ontworpen tuin
Luxe afwerking optimale privacy

Kenmerken

Oppervlakte 82 - 83 m²
Kamers 2
Slaapkamers 1
Buitenruimte 14 - 20 m²
Huurprijs € 1.700 - € 1.730 p.m.
Afwerking gestoffeerd
Parkeerplaats ja
Huisdieren toegestaan ja
Le Sage ten Broeklaan, 5615 CP, Eindhoven, Nederland

Kijk voor meer informatie over dit prachtige project op http://parcfontaine.nl