Greendustry

Krakau, Polen

Omschrijving

Greendustry is een prachtige residentiële ontwikkeling met 128 appartementen, inclusief parkeerplaatsen en bergingen. Een laag, duurzaam en intiem gebouw met ontzettend veel (gezamelijk) groen.
Het complex is gelegen aan de ul. Romanowicza 6a in het hart van het Zablocie-district van Krakau, grenzend aan de Stare Podgórze en de rivier de Wisla. In dit gebied bevindt zich ook ons woongebouw Krakusa en (apart)hotel Wegierska.

Details

In Greendustry komen 128 appartementen, waaronder een aantal dubbellaags appartementen, met eigen terras / patio. Bijzonder zijn ook de premium appartementen, met een groot terras en een plafond van maar liefst drie meter! De architectuur van het gebouw is geïnspireerd op de industriële geschiedenis van de wijk Zablocie. Loft-achtige appartementen met veel glas, hout en metalen details.

Het gebouw is overvloedig voorzien van groen, van kinderspeelplaats tot een groene (gezamelijke) wandelpromenade op het dak. Overal zijn groene hoekjes, terrassen en binnenplaatsen. Ook in de gemeenschappelijke binnenruimtes bevinden zich overal zorgvuldig geselecteerde planten. Het gebouw voorziet in behoeftes voor een duurzame en comfortabele leefstijl, met o.a. elektrische oplaadpunten voor de scooter fiets of auto, een (hoge) parkeergarage, gekoelde boxen voor de opslag van pakketjes en een portier.

De bouw van Greendustry is in volle gang. Naar verwachting wordt Greendustry in twee fases opgeleverd, eind 2023 en eind 2024.

Ligging

Het middelpunt van de opkomende wijk Zablocie is de fabriek van Oskar Schindler. In de buurt bevinden zich allerlei alternatieve winkels, galerieën, nieuwe trendy restaurants en moderne bistro’s en cafés in voormalige pakhuizen.

Bereikbaarheid

In de omgeving is divers openbaar vervoer aanwezig, waarmee het mogelijk is rechtstreeks naar het stadscentrum van Krakau te reizen.

 

Bijzonder mooi complex licht, groen en duurzaam
Terras / balkon / loggia en daktuin
Loopafstand van openbaar vervoer
ul Romanowicza 6a, Krakau, Polen

Meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact op via het contactformulier. Uitgebreide impressies en informatie zijn ook te vinden op de website van Greendustry.