Appartementen Zalmhaven Mid Rise II

Rotterdam, Nederland

Omschrijving

Luxe en comfort, te midden van groene parken, historie, cultuur en de binnenstad van Rotterdam op loopafstand, dat is wonen in de Zalmhaventoren. In de Mid Rise II toren bieden wij tien 2- en 4-kamerappartementen aan. Beide types hebben een balkon, met een fantastisch uitzicht over de Nieuwe Maas en de stadskant van Rotterdam.

Details

Luxe en comfort komen samen in onze appartementen. De 2-kamerappartementen zijn 87 m², de 4-kamerappartementen 107 m². De appartementen zijn voorzien van een luxe keuken en badkamer die van alle gemakken zijn voorzien. Alle woningen zijn afgewerkt met een PVC visgraatvloer. De 4-kamerappartementen hebben de beschikking over een vaste parkeerplek.

Ligging

De Zalmhaventoren bevindt zich in het Scheepvaartkwartier, tussen het Museumpark en de Erasmusbrug. Centrum Rotterdam ligt op loopafstand en uitvalswegen en openbaar vervoer liggen om de hoek. Een perfecte locatie voor iedereen die rust, maar toch ook bedrijvigheid zoekt. Alles komt samen in het Scheepvaartkwartier.

Luxe en comfort in iconisch gebouw
Toren Mid-Rise II fantastisch uitzicht
Centrum en park op loopafstand

Kenmerken

Oppervlakte 87 m² / 107 m²
Kamers 2 / 4
Slaapkamers 1 / 3
Huurprijs vanaf € 1650 p.m. (2 kamers) / vanaf € 2250 (4 kamers)
Servicekosten € 100 p.m.
Parkeren eigen parkeerplaats (bij 4k-appartement)
Buitenruimte balkon
Gedempte Zalmhaven 109, 3011 BT, Rotterdam, Nederland

Meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact op met Verra Makelaars. Of stuur een bericht via het contactformulier.