Appartementen Zalmhaven High Rise

Rotterdam, Nederland

Omschrijving

Luxe en comfort, te midden van groene parken, historie, cultuur en de binnenstad van Rotterdam op loopafstand, dat is wonen in de Zalmhaventoren. In de High Rise toren bieden wij twee hoogwaardig afgewerkte royale appartementen (penthouses), met een fantastisch uitzicht over de Nieuwe Maas en de Erasmusbrug.

Details

Luxe en comfort komen samen in onze appartementen. De drie- en vierkamerappartementen/ penthouses zijn volledig gemeubileerd en ingericht door Grand Interior met een afmeting van maar liefst 160 / 191 m².

 

Het vierkamerappartement op de 27e verdieping is voorzien van een houten visgraatvloer over de gehele oppervlakte en heeft drie slaapkamers. De luxe open keuken met marmeren aanrechtblad is voorzien van alle inbouwapparatuur,  inclusief een speciale wijnkoeler. De masterbedroom beschikt over een eigen ensuite badkamer en een walk-in closet. Een tweede luxe badkamer en tweede (gasten)toilet maken dit appartement helemaal af. Vanaf de twee terrassen is er uitzicht over de stad.

 

Het driekamerappartement bevindt zich op de 51e verdieping en is ook voorzien van een houten visgraatvloer over de gehele oppervlakte, met twee slaapkamers. De masterbedroom met inloopkasten heeft een luxe badkamer ensuite. Ook de tweede – gasten – slaapkamer beschikt over een eigen ensuite badkamer. Deze kamer is verborgen achter de keuken, waar zich ook de toegang bevindt. Hoe leuk! In dit appartment bevindt zich nog een separaat toilet. De luxe open keuken met marmeren aanrechtblad is voorzien van alle inbouwapparatuur. Het appartement heeft twee terrassen, met prachtig uitzicht!

 

In het complex is een eigen berging en er is de mogelijkheid om (tot) twee vaste parkeerplaatsen te huren.

Ligging

De Zalmhaventoren bevindt zich in het Scheepvaartkwartier, tussen het Museumpark en de Erasmusbrug in. Centrum Rotterdam ligt op loopafstand en uitvalswegen en openbaar vervoer liggen om de hoek. Een perfecte locatie voor iedereen die rust, maar toch ook bedrijvigheid zoekt. Alles komt samen in het Scheepvaartkwartier.

Luxe penthouses 27e / 51e verdieping
Hoogwaardig afgewerkt geweldig uitzicht
Centrale ligging in Scheepvaartkwartier

Kenmerken

Oppervlakte 160 / 191 m²
Kamers 4/3
Slaapkamers 3/2
Buitenruimte ja
Huurprijs € 5.080 p/m
Servicekosten € 325 p/m
Parkeren € 320 p/m (2x parkeerplaats)
Houtlaan 503, Rotterdam, Nederland

Meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact op met Verra Makelaars. Of stuur een bericht via het contactformulier.