Penthouse Toren van Oud

Den Haag, Nederland

Prachtig, gloednieuw en volledig gemeubileerd penthouse met één slaapkamer gelegen op de 19e en 20e verdieping van de Toren van Oud (de eerste wolkenkrabber van Den Haag). Gelegen in het gezellige Statenkwartier direct naast Europol, Eurojust, World Forum en OPCW.  Op loopafstand bevindt zich winkelstraat Frederik Hendriklaan.

Indeling

Entree naar de centrale hal met receptie via de beveiligde parkeerplaats of via de gemeenschappelijke voortuin. Bemand ontvangstgedeelte met koffiecorner en toegang tot de lift en het trappenhuis naar alle appartementen.

Lift naar de 19e verdieping. Entree appartement. Stijlvolle, moderne en volledig ingerichte keuken (tevens wasmachine / droger). Via de keuken is er toegang tot de ruime en open woonkamer, die is ingericht met hoogwaardig meubilair. Door de vele ramen is er veel lichtinval. Gastentoilet beschikbaar direct naast de interne trap naar de bovenverdieping van het appartement.

De slaapkamer is voorzien van comfortabel tweepersoonsbed en flatscreen televisie, met tevens een luxe badkamer met tweede toilet. Ook de buitenruimte is via de slaapkamer bereikbaar.

Over het complex

De Toren van Oud biedt 38 gloednieuwe, zeer luxe en volledig gemeubileerde appartementen, verdeeld over 20 verdiepingen. Deze iconische toren heeft een hoogte van 65 meter en biedt een adembenemend panoramisch uitzicht richting de Noordzee, over de Scheveningse Bosjes en over het centrum van Den Haag. Op de bovenste verdieping bevinden zich twee zeer luxe penthouses. Er is een beveiligde parkeergarage aanwezig, evenals een inpandige stalling voor de fiets.

Wonen in de Toren betekent wonen in luxe. De appartementen zijn voorzien van alle denkbare comfort en hebben een hoog afwerkingsniveau en prachtig meubilair. Er is een bemande ontvangstruimte in het complex aanwezig. Een butlerservice (via een app) is optioneel.

Details

  • Maximale huurperiode 6 maanden
  • Vaste maandelijkse betaling nutsvoorzieningen en internet / tv van € 250
  • Privé parkeerplaats mogelijk
  • Ook beschikbaar voor 1 – 5 maanden, vraag naar de prijzen bij onze medewerkers
  • Airco aanwezig
  • Hotelservice (linnenwissel en schoonmaak) mogelijk
  • Verplichte eindschoonmaak van toepassing

Bereikbaarheid

Er zijn uitstekende OV-verbindingen richting het strand en het gezellige stadscentrum. De uitvalswegen richting Rotterdam en Amsterdam (Schiphol) zijn goed te bereiken.

 

Penthouse op 19e & 20e verdieping
Gunstig gelegen fantastisch uitzicht
Hoog afwerkingsniveau volledig gemeubileerd

Kenmerken

Oppervlakte 75 m²
Kamers 2
Slaapkamers 1
Huurprijs Vanaf € 2.000 p.m.
Indicatie servicekosten € 250 p.m.

Plattegronden

Catsheuvel, 2517 JZ, Den Haag, Nederland

Voor meer informatie over de huurprijzen en huurperiode kunt u contact opnemen met Verra Makelaars.