Appartementen Porters

Amsterdam, Nederland

Omschrijving

Genieten van het stadse leven en onthaasten in de zonnige tuin van een bijzonder woonconcept: dat is Porters. Een gloednieuw complex met 25 appartementen in Amsterdam Noord, gelegen in het rauwe en creatieve Buiksloterham. Bijzonder, want dit concept bestaat uit shared living: een gemeenschappelijke ruimte op de begane grond en een gedeelde tuin, wat de bewoners ruimte geeft voor onderlinge gezelligheid, activiteiten en zonnige borrels.

Details

De 2- en 3-kamerappartementen in Porters hebben woonoppervlaktes tussen 45 en 78 m² en worden opgeleverd met een hoogwaardig afwerkingsniveau, raambekleding en verlichting. De appartementen zijn dus direct klaar om te bewonen! De wanden, plafonds en vloeren zijn keurig afgewerkt, op de vloer is gekozen voor een kwalitatieve en smaakvolle PVC-vloer die is voorzien van vloerverwarming. De Siematic keuken is voorzien van alle luxe en apparatuur. De badkamer en het sanitair zijn voorzien van strak tegelwerk en mooie materialen. Met een plafondhoogte van 2,75 tot 3,30 meter voelen de appartementen extra open en ruimtelijk aan.

 

De meeste appartementen hebben een privé buitenruimte in de vorm van een terras/balkon of tuin. De appartementen zonder eigen buitenruimte kunnen uiteraard genieten van de gemeenschappelijke tuin.

 

Op de bovenste etage zijn er nog vier prachtige penthouses, waarvan twee voorzien van een woningbreed dakterras. Indrukwekkend uitzicht over de omgeving inbegrepen!

 

Porters is een duurzaam en gasloos woongebouw: alle woningen zijn aangesloten op energiezuinige stadsverwarming en zeer goed geïsoleerd. Op het dak van Porters liggen zonnepanelen ten behoeve van de algemene voorzieningen en daarnaast zijn de woningen op de bovenste verdieping aangesloten op meerdere zonnepanelen waardoor deze woningen elektraneutraal zijn.

In de naastgelegen parkeergarage worden 18 parkeerplaatsen te huur aangebonden. Huurders komen niet in aanmerking voor een parkeervergunning op straat. Voor het fietsparkeren is voldoende parkeergelegenheid op de begane grond van het woongebouw.

Ligging

Deze urban appartementen vind je in het creatieve Buiksloterham van Amsterdam-Noord, net uit de drukte van het Amsterdamse centrum.  Porters bevindt zich aan de Distelweg. De tuin is gelegen aan het autovrije binnengebied met intieme pleintjes en is omgeven door water. In de directe omgeving van het complex is voldoende te doen. Het is een wijk in ontwikkeling waar alle voorzieningen al aanwezig zijn. In een kleine straal rond het complex zijn voorzieningen voor sport en ontspanning, een supermarkt en horeca.

Bereikbaarheid

De ligging ten opzichte van het centrum van Amsterdam is ideaal, met de auto is het centrum binnen 15 minuten via de IJtunnel bereikt. Met de fiets is nog sneller. Op 50 meter van het woongebouw bevindt zich de veerboot naar Amsterdam Houthavens en op 500 meter de veerboot, die binnen 10 minuten op station Amsterdam Centraal is.

Modern wonen op 10 minuten van centrum
Gemeenschappelijke woonkamer en tuin
Kleurrijke omgeving restaurants en voorzieningen

Kenmerken

Oppervlakte van 45 m² tot 78 m²
Huurprijs van € 1340 tot € 1995 p.m.
Servicekosten voorschot € 75 pm
Kamers 2-3
Slaapkamers 1-2
Buitenruimte van 2 tot 51 m²
Parkeerplaats € 150 + € 25 servicekosten p.m.
Distelweg 409, 1031 HD, Amsterdam, Nederland

Meer weten over dit complex? Neem contact op met de makelaar, Jacobus Recourt, via onderstaande gegevens.