Appartementen Kinkerstraat

Amsterdam, Nederland

Omschrijving

Op loopafstand van centrum Amsterdam, aan de Kinkerstraat, bevinden zich deze drie fijne appartementen. De Kinkerstraat is de winkelstraat van de gezellige en sfeervolle wijk Oud-West.

Details

De appartementen hebben woonoppervlaktes tussen tussen 40 en 80 m². De woningen zijn opgeleverd met een hoogwaardig afwerkingsniveau en zijn instapklaar. De appartementen zijn voorzien van een luxe keuken en badkamer met alle benodigde voorzieningen.

Ligging

De appartementen zijn gelegen in de wijk Oud-West. Oud-West grenst direct aan het centrum en is een bijzonder stukje Amsterdam. Een geliefde buurt met de lekkerste restaurants, hipste (design)shops en de leukste cafés. Er is op deze plek genoeg te beleven.

Bereikbaarheid

De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Binnen vijf minuten liggen ook de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10). Op de openbare weg geldt betaald parkeren en parkeren middels een vergunningensysteem.

Geliefde buurt winkels en restaurants
Hoogwaardige afwerking
Luxe keuken en badkamer

Kenmerken

Oppervlakte vanaf 40 m² tot 80 m²
Kamers 2-3
Slaapkamers 1-2
Huurprijs € 1750 - € 2500 p.m.
Servicekosten € 15
Buitenruimte terras
Kinkerstraat 85, 1053 DH, Amsterdam, Nederland

Meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact op met Jacobus Recourt Makelaars. Of stuur een bericht via het contactformulier.

Jacobus Recourt Makelaars 070 - 3646801 info@recourt.nl www.recourt.nl