Appartementen Jacob van Lennepkade

Amsterdam, Nederland

Omschrijving

Tien centraal en uniek gelegen 2- en 4-kamerappartementen aan de kade met vrij uitzicht op het Jacob van Lennepkanaal. De woningen bevinden zich nabij het Leidseplein, de Jordaan, het Museumkwartier en op loopafstand van het Vondelpark. Gezellige cafés, restaurants en diverse winkels liggen om de hoek.

Details

Alle appartementen zijn opgeleverd met hoogwaardige afwerkingsniveau en zijn direct klaar om te bewonen. De appartementen hebben verschillende oppervlaktes (tussen 75 en 170 m²) en zijn allen voorzien van een luxe keuken en badkamer inclusief alle benodigde voorzieningen. De woningen op de begane grond hebben een tuin, andere een terras of geen buitenruimte.

Ligging

De appartementen zijn gelegen in het gezellige Oud-West. Vlakbij het Leidseplein, de Jordaan, het Museumkwartier en op loopafstand van het Vondelpark. In de directe omgeving van het complex bevinden zich sportscholen, supermarkten en een breed aanbod aan horeca.

Bereikbaarheid

Er is een uitstekende bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer. Diverse trams en bussen stoppen om de hoek. Op de openbare weg geldt betaald parkeren en parkeren middels een vergunningensysteem.

Unieke ligging met vrij uitzicht
Hoogwaardige afwerking gezellige buurt
Luxe keuken en badkamer

Kenmerken

Oppervlakte van 75 m² tot 170 m²
Kamers 2 - 4
Slaapkamers 1 - 3
Huurprijs € 1800 - € 3800 p.m.
Servicekosten € 25
Buitenruimte tuin / terras / geen
Jacob van Lennepkade 366, 1053 NL, Amsterdam, Nederland

Meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact op met Jacobus Recourt Makelaars. Of stuur een bericht via het contactformulier.