Tweekamerappartement Huidevettersstraat

Antwerpen, België

Omschrijving

Riant wonen in hartje Antwerpen te midden van gezellige kleinschalige winkelstraatjes, een verscheidenheid aan theaters en panden met prachtige voorgevels? De retailunit en drie luxueuze appartementen aan de Huidevettersstraat in Antwerpen zijn omringd door exclusieve winkels, hippe merken, voortreffelijke restaurants, uitmuntende traiteurs en verschillende theaterzalen.

Ligging

De Huidvetterstraat ligt midden in het centrum van Antwerpen en wordt vaak meegerekend tot de aangename winkelbuurt ‘De Wilde Zee.’ Hier bieden gezellige, kleinschalige winkeltjes een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan mode en exquise delicatessen. Door de ligging van de straat grenst de Huidevettersstraat ook direct aan de Antwerpse Theaterbuurt: het werkterrein van vele regisseurs, acteurs, muzikanten en dansers. De Theaterbuurt staat daarnaast bekend om haar sfeervolle bruine kroegen, mode-, interieur- en antiekwinkels, het Maagdenhuismuseum en Museum Mayer Van den Bergh.

Details

Het winkelpand op de begane grond huisvest Fratelli Rossetti. De karakteristieke appartementen met veel inkomend daglicht zijn gelegen op de 1e tot en met de 3e verdieping. De stijl en veel van de authentieke details zijn bewaard gebleven. De appartementen beschikken over hoge plafonds en hebben een hoogwaardige afwerking

Luxe appartementen met hoogwaardige afwerking
Uitmuntend gelegen aan de Theaterbuurt
Heerlijk wonen met veel lichtinval

Kenmerken

Oppervlakte 63 m²
Kamers 2
Slaapkamers 1
Buitenruime balkon
Huurprijs € 800 p.m.
Indicatie servicekosten € 80 p.m.
Afwerking gestoffeerd
Parkeerplaats betaald parkeren
Huisdieren toegestaan ja
Huidevettersstraat 49, 2000, De Wilde Zee, Antwerpen, België

Meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact op via het contactformulier.