Appartementen Hoboken

Rhoon, Nederland

Omschrijving

Hoboken heeft het beste van twee werelden: het pittoreske dorp met het groen van natuurgebied de Grienden, maar tegelijk toch dichtbij alle voorzieningen en het leven in de Randstad. Het compleet getransformeerde complex omvat 44 appartementen in verschillende groottes en prijsklassen.

Details

De 2-, 3- en 4-kamerappartementen variëren in grootte tussen 51 m² en 106 m². Alle appartementen zijn voorzien van een modern afgewerkte keuken en badkamer, een privé buitenruimte en een parkeerplaats. De appartementen zijn gasloos en voorzien van een elektrische warmtepomp. Daarnaast zijn duurzame en isolerende materialen gebruikt en zijn een aantal woningen voorzien van zonnepanelen.

Ieder appartement is voorzien van een parkeerplek gelegen op eigen terrein en een fietsenberging. Het is daarnaast mogelijk om tegen een meerprijs additionele parkeerplekken te huren.

Ligging

Hoboken is de rustige uitvalbasis voor het drukke leven in de Randstad. Met eigen of openbaar vervoer zijn Rotterdam, Dordrecht en Den Haag snel te bereiken. Op loopafstand van het complex is het metrostation van Rhoon te vinden, vanaf hier is het 15 minuten naar hartje Rotterdam. Het nabije winkelcentrum en de dorpskern zijn lopend of op de fiets snel bereikt.

Privé buitenruimte bij ieder appartement
Gasloos goede isolatie
Groene ligging op loopafstand metro

Kenmerken

Oppervlakte vanaf 51 m² tot 106 m²
Kamers 2 - 4
Huurprijs € 1125 - € 2250
Servicekosten € 60
Buitenruimte 5 - 75 m²
Berging fietsenberging
Parkeren op eigen terrein
Stationsstraat 41-59, 3161 GH, Rhoon, Nederland

Meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact op met Verra Makelaars. Of stuur een bericht via het contactformulier.