Appartementen Eerste Helmersstraat

Amsterdam, Nederland

Omschrijving

Deze drie 3-kamerappartementen zijn recent gerenoveerd en liggen op een echte toplocatie, op steenworp afstand van het Vondelpark. De Helmersbuurt is een populaire buurt in Amsterdam-West. De wijk is vernoemd naar Nederlandse dichters en schrijvers.

 

Details

Alle grotendeels gemeubileerde appartementen hebben een hoogwaardige afwerkingsniveau. De keuken en badkamer zijn modern afgewerkt met alle benodigde voorzieningen. De appartementen hebben eigen buitenruimte middels een tuin, terras of balkon. De woonoppervlakte van de appartementen variëert tussen 79 en 114 m².

 

Ligging

De appartementen zijn gelegen in Oud-West op 100 meter van de ingang van het Vondelpark. De dagelijkse boodschappen kunnen om de hoek gehaald worden.

 

Bereikbaarheid

Het complex is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het centrum van Amsterdam ligt op loopafstand. Binnen 5 minuten liggen ook de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10). Op de openbare weg geldt betaald parkeren en parkeren middels een vergunningensysteem.

Heerlijk wonen in Oud-West
Gerenoveerd hoog afwerkingsniveau
Eigen buitenruimte moderne keuken

Kenmerken

Oppervlakte vanaf 79 m² tot 114 m²
Kamers 3
Slaapkamers 2
Buitenruimte terras of balkon
Huurprijs € 1800 - € 3000
Indicatie servicekosten € 25
Parkeren betaald
Afwerking gemeubileerd
Eerste Helmersstraat,1054 DM, Amsterdam, Nederland

Meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact op met Jacobus Recourt Makelaars. Of stuur een bericht via het contactformulier.

Jacobus Recourt Makelaars 070 - 3646801 info@recourt.nl www.recourt.nl