Appartementen Drury Lane

Londen, Verenigd Koninkrijk

Eersteklas wonen in een premium appartement midden in Londen? Covent Garden Market en de upcoming wijk Soho op loopafstand? Dat kan met onze appartementen aan Drury Lane/Broad Court.

Ligging

Dit upscale wooncomplex ligt in het district Covent Garden, West End. Dit is waar het gebeurt in Londen! Het gebied maakt onderdeel uit van de centrumzone waar veel van Londens grote toeristenattracties, winkels, musea, horeca, theaters en nachtclubs te vinden zijn. Op loopafstand liggen Covent Garden Market, de Royal Opera House, meerdere universiteiten en de talloze West End-theaters die bekend staan om hun shows van het hoogste niveau.

Details

Het complex heeft een authentieke uitstraling en biedt twee riante, eersteklas appartementen. Modern, luxe, elegant, mondain: deze appartementen zijn voorzien van alles wat verwacht mag worden bij een premium woning. De appartementen zijn stijlvol, met design gemeubileerd, hebben top-of-the-bill apparatuur en materialen, een zeer hoog afwerkingsniveau en een super luxe keuken en badkamer.

Bereikbaarheid

Op loopafstand bevinden zich diverse busverbindingen en meerdere metrostations (Underground).

Premium wonen in Covent Garden
Mondain en elegant authentieke uitstraling
Luxe keuken en badkamer uitmuntende afwerking

Kenmerken

Oppervlakte 81 - 86 m²
Kamers 2
Slaapkamers 1
Huurprijs vanaf € 5.000 per maand
Indicatie servicekosten op aanvraag
Afwerking gestoffeerd
Huisdieren toegestaan ja

Plattegronden

21 Broad Court, WC2B 5QN, Covent Garden, London, United Kingdom (UK)

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact op via het contactformulier.