Driekamerappartement d’Augustijn Warmoesstraat

Amsterdam, Nederland

Wonen midden in het centrum van Amsterdam in een luxe appartement met eigen buitenruimte en waanzinnige buitentuin? Centraler wonen in hartje Amsterdam dan in nieuwbouwproject d’Augustijn kan bijna niet! Riant wonen in één van de oudste straten van Amsterdam, dat is huren in complex d’Augustijn.

 

Ligging

Appartementencomplex d’Augustijn is stads wonen op een toplocatie, mídden in bruisend Amsterdam. De Dam ligt om de hoek, de Kalverstraat en het Centraal station op loopafstand. In de directe omgeving is veel te ondernemen; winkels, restaurants, lunchrooms, cafés, bars en clubs maken het gebied uitermate levendig. De appartementen zijn gelegen boven supermarkt Dirk van den Broek.

 

Details

Dit complex is opgebouwd uit 3 verschillende moderne herenhuizen, bestaande uit 15 huurappartementen met 1-, 2- of 3 kamers. Geen overbodige ruimte nodig? Wij hebben appartementen vanaf 41 m². Behoefte aan royale ruimte? We bieden appartementen tot 115 m². De appartementen beschikken over alles wat van een luxe nieuwbouwappartement verwacht mag worden: een zeer hoog afwerkingsniveau, keuken met inbouwapparatuur inclusief Quooker en luxe uitgevoerde badkamer. Ook wordt het appartement opgeleverd met een gelegde vloer. De appartementen beschikken over privé buitenruimte in de vorm van een balkon, dakterras of kleine buitenruimte. Er is zelfs een gemeenschappelijke binnentuin voor een gezellige barbecue!

 

Bereikbaarheid

Appartementencomplex d’Augustijn is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer: bus, tram, metro en trein geven allen directe verbinding. De Rijksweg A10 is via verschillende uitvalswegen (S100/S116) snel bereikt.

Heerlijk wonen op toplocatie
Eigen buitenruimte en een binnentuin
Luxe afwerking modern woongenot

Kenmerken

Oppervlakte 67 m² tot 105 m²
Kamers 3
Slaapkamers 2
Buitenruime Ja
Huurprijs € 1.625 tot € 2.750 p.m.
Etage 1e
Indicatie servicekosten € 95 p.m.
Afwerking gestoffeerd
Parkeerplaats betaald parkeren
Huisdieren toegestaan ja
Warmoesstraat, Leidekkersteeg, Sint Janstraat, 1012, Centrum, Amsterdam, Nederland

Meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact op met onze partner Jacobus Recourt Makelaars. Of stuur een bericht via het contactformulier.

Jacobus Recourt Makelaars 070-3646801 info@recourt.nl www.recourt.nl