Appartementen Boulevard Haussmann

Parijs, Frankrijk

Aan één van de meest prestigieuze adressen van Parijs, door sommige zelfs het grootste commerciële centrum van Europa genoemd, ligt ons complex aan de Boulevard Haussmann.

Ligging

Gesitueerd tussen het 8e en 9e arrondissement, tussen de Arc de Triomphe en Place de la Concorde, is Boulevard Haussmann één van de grote boulevards van Parijs. Grands magasins, klassieke warenhuizen (Galaries Lafayette, Le Printemps) en talloze internationale winkels met luxe modemerken zijn hier vertegenwoordigd. Ook kantoren, hotels, trendy clubs, upscale restaurants en moderne appartementencomplexen zijn over een straatlengte van 2,53 kilometer te vinden. Dit gebied wordt ook wel gekenmerkt als hét business district van Parijs.

Details

Dit appartementencomplex is gebouwd in de typische architecture Haussmannienne: gebaseerd op de stijl van stedenbouwkundige Haussmann (19e eeuw). Wit zandstenen complexen van vijf tot zeven verdiepingen hoog, met leistenen en zinken daken en de voor Parijs zo typerende balkons. Dit complex bestaat uit zeven woonlagen en wordt voor zowel commerciële als woondoeleinden gebruikt. Het complex beschikt over vier moderne winkels en negen prachtige appartementen. De entrees zijn beveiligd en er is altijd een conciërge aanwezig. Er zijn drie verschillende trappengangen en één liftinstallatie.

Bereikbaarheid

Op loopafstand bevinden zich meerdere metrostations.

Luxe winkels en restaurants in de omgeving
Gelegen in het 8e en 9e arrondissement
Prachtig complex in typische Haussmann-stijl

Kenmerken

Oppervlakte 35 - 190 m²
Kamers 2-4
Slaapkamers 1-3
Buitenruime ja, balkon
Huurprijs vanaf € 1.150 per maand
Indicatie servicekosten op aanvraag
Afwerking gemeubileerd
140 Boulevard Haussmann, 8e & 9e arrondissement, Parijs, Frankrijk

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met via het contactformulier.